Jump to content

Cedric

Anti-Mesh System False Positives

Recommended Posts

Posted (edited)

        If you teleport to another biome on Genesis with the space whale (Astrocetus) it gets stuck into the ground. I tried recently to teleport with hiperjump out of the ground and it worked on Lunar biome. After that i teleported to Oceanic biome, Astrocetus got stuck on the ground, i tried to hiperjump out but the antimesh system destroyed it with all the items. Coords of the issue are 59640 -183176 4861 -5.52 -16.11. 

        Also if you use climbing picks on lunar to climb on terrain (like big rocks, cave walls, etc) sometimes it teleports you out of the map and kills you without deathbox or Log message.

ArkBug.png

Edited by AleXtreme1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, i v to write to you.

Ur62mel, Tribe of Zoe, playing on Genone 1233

tribemate tamed a bloodstalker. at the end she was killed and bloodstalker wasnt there anymore. in tribelog we found this screenshot.

can we get back the bloodstalker?

ARK_ Survival Evolved_20200316163858.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm pretty sure others will have mentioned this as an issue, but adding in something that just happened as a new data point or two. There's an underwater cave in the SW area of Ocean biome in genesis. We've had a couple of tames instantly die there, as well as one player death and one sleeping player death, all instant.

What is a new data point though, I think, is that just now I was trying to tranquilize an X-mosa in the pool that's in the middle of the cave. I was standing on shore, it was in water. I was monitoring it's torpor using HLNA info, so it was at around 9-10k of 12k torpor with almost full health when it instantly died. So it wasn't a tame, wasn't unconscious, wasn't massively damaged. This happened on genesis 589 at about 8:15pm PST. I have a couple of screenshots of the mosa if it's useful, but obviously it won't appear in my tribe log. I can also hunt down the relevant other issues we've had with tames dying in the log if that's useful but I'm sure others have already reported.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Genesis 641, pve.   I was in the volcano and spawned back to my base at Ocean East Spawn spot via H1na. he Ferox was in large form and then resized to small form on spawn in, It then disapeared and the tribe log says Antimesh destroyed. Please replace my Ferox. https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/781878164249975844/31DFBBF8B4E97AF4411D3D3B508D255C0DA821ED/
https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/781878164249975678/6307F75050DB4E377E778A45F886C6B067C381F2/

Location: 62934 -201137 1260 99.40 -51.58

Share this post


Link to post
Share on other sites

The first ferox I tamed was a 150 with element.

at : X=-45876.223   Y=193310.938  Z=-10149.049

the second ferox I tamed was a 135 with element. 
at: X=-265867.594   Y=222396.609  Z=-22376.443

the last ferox was a previously tamed ferox that when changing back into smaller form got killed by anti-meshing, while having a cryod anky(264)ferox(217) and 40 element inside 

at: X=97539.055  Y=107803.492  Z=33723.5001

IMG_2577

IMG_2578IMG_2582

IMG_2579

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 I've experienced a false meshing report in the Genesis Bog map. My tribe built around a tree and sometimes I've noticed our tames will faze through the tree like it isn't even there and then suddenly they become stuck like it rendered in again. I feel like the trees in the new Biome are incredbily glitchy, and in this instance, it killed me during an update and I lost my cryoed baby I had been tending to. When the announcement popped for an update, I didn't want my Ferox baby to lose out on it's imprint since it only had about 2mins left on the timer and I wasn't sure how long it would take for me to come back into the server. But after the update passed and I logged in, I'd been killed and my body was nowhere to be found. That was when I checked my tribe log and the report was on me apparently meshing. 


 The cords for my location were: X=312474.000 | Y=169702.656 | Z=1336.320

TribeLog-MeshingGlitch.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

w7acVByesJvzpkuf9GpUwUvFI?token=eyJhbGci

GHJ72M1XLArlBlYQknmppVlu0?token=eyJhbGci

after finishing the mission when the Ferox was downsizing it disappeared :(
Here are the photos of where that happened

I contacted the technical support and they can't do anything and they said to get in touch with you here, the worst thing is all the elements that you lose and the time you have done and nobody can do anything?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

 

Day 701, 00:43:39:  Anti-meshing destroyed ‘bloodstalker - Lvl 145’ at X=295920.781 Y=162870.156 Z=10944.903

Ark Server : EU-PVP-PS4Official-GenOne1261-(v546.12)

I was taming the bloodstalker in the bog biome and as soon as I tamed it, it disappeared and I spent the next hour looking for it but I never was able to and then I check the tribe log and this was the reason I never saw it but it had no reason to kill the bloodstalker I had barely tamed like you can see in the photo I attached.

 

36D5190E-4C9A-4E9F-8A87-718F52CE05E9.jpeg

Edited by Speckrez

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Already did all this, please see ticket. 
 

scorched earth102. 
landed in a little cave type opening in the side of the wall to get a drink and chat. Tried to fly out of the hole, didn’t work. Tried crawling out and my wyvern just disappeared. Already been three days and my tickets been looked at, think it’s abit of a joke I needed to come post it here to before any action is taken.

DA73ACF9-9C59-4222-82AA-813F54899E62.jpeg

Edited by Valium22

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aberration on ps4 (pve-797) at blue area, near spawn the edge 1. About 50/50. Is there a chance to get the animal back? My tribemate had 5 disconnects within 40 minutes. This map is kinda full of bugs, problems and not playable!

Screenshot_20200327-220445_PS Messages.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

 

Tizzy199

Mar 27, 9:07 AM PDT

I was fighting a crab and my tame and I got mesh killed. This is the second time this has happened. The first time I didn’t submit a ticket and chalked it up to being arked. It appears there is a consistent problem. I lost my crab that was Cryo’d, gear and over 150 extraordinary kibble that was in my body. I have a picture of the tribe log which shows the deaths as well as me cryoing the crab. I would like equivalent tames or a 180 Drake egg as that was what mine was, a crab and my kibble back.  This happened on NA pvp Crossark 11  Aberration  on ps4  ?name=IMG_0733.PNG

Edited by Tizzy199

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

I went inside my water cave with my spino and I tried parking it inside and it went inside the ground completely and killed me and my friends spino. It is a 205 imprinted spino with 100% imprint. 6334 HP on hatch 276 Melee on hatch and around 1221 Stamina, with 100% imprint it was around 7700 HP, 336 Melee, and 120 movement speed. I have a screen shot in my tribe log that shows my spino got anti meshed. I would very much like to get that spino back please. Thank you. This is Primitive+ btw 

 

I can’t post the picture cuz this site saying the picture is too big even after heavy cropping. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...