Jump to content

kathid4444

Members
  • Content Count

    101
  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    100%

Community Reputation

4 Gathering Thatch

About kathid4444

  • Rank
    Cloth Armor
  • Birthday 06/26/1992

Personal Information

  • ARK Platforms Owned
    PC

Recent Profile Visitors

1,536 profile views
  1. Do something against Manas vanishing I know that most of the funny "accidents" happening in Ark are things we player just have to take into account when it comes to playing the game, but I'm already so annoyed by this one. 3 days in a row we lost 3 manas already - why? Because of a combination of a bad decision (which the deathzone above the map on Extinction is in my opinion) WC made and the terrible server "quality" on official servers. I've been playing this game for years now, have a decent amount of hours and I'm used to all kinds of things like bugs, lags, char/dino losses, etc etc etc.. the list is long. This time though it is a bit different. You can't use your mana basically anywhere. On Scorched Earth they just vanish so we don't use them there at all anymore. But now on Extinction the same. We teleported with the mana (dismounted) - we arrived at the other teleporter, the mana didn't. No death msg, not at 50/50.. just gone. Day#2 & #3 both times the same. We used the manas to tame some snow owls, the server lags and eventhough we already know we have to be careful and don't jump further anymore, the mana is all of a sudden in the deathzone, dead and all of our things gone because we can't reach them anymore. Cryopods, armor, weapons, etcetcetc.. not even to mention the amount of hours spent raising the manas. This is completely ridiculous and ruins the fun completely. You can't let people buy a game and spent lots and lots of hours raising dinos, just to let them dissappear for no reason. The mana-vanishing (especially when porting) is a WELL KNOWN bug since months and it seems like nothing is changed to prevent this. I hope you are more lucky than we were. I have no idea to prevent unfair, sudden deaths because of the deathzone except just not using it anymore. And that on Extinction, the map it spawns even.
  2. hello   im intersted in   some your tek quetz  stats 

     

     

    1. dazanna

      dazanna

      also sent u a steam request

  3. Yes, Im picking the leash up and placing it again. If you only dismount from the dino within the range of the leash, its still not working. Def not only a graphics issue (so that its maybe just not showing the lock above their heads) because they can still run outside.
  4. I'm not sure, I'll keep an eye on that. Ours were on neutral & aggressive, so apparently it only affects them. Since I didn't test it yet, I can't confirm it though.
  5. When you have dinos placed in a dino leash (lock visible above their name tag) and the server restarts, the dino leash & its red marked field around it is still active but dinos are not reacting to it anymore. Even if you mount them, put them into the radius of the leash (if they escaped because of the server restart) & dismount them there, it doesn't keep them in it. You have to pick up the leash, place it again and then its working. Just good to know if you live close to the scar (like we do) ans have Gigas & Rexes defending your base.
  6. Oh you mean like that, where do you get that information from? From my point of view, it just got deleted like never existed.. If its the case what you say, then it would even be worse. ?
  7. Yes, we got out of render, logged in & out, tried to whistle/hit it (sometimes the snakes are just dissapearing and it helps to hit them when invisible to turn them visible again), also now a few hours later - still nothing & also nothing in the tribe log.
  8. Hi, thanks for the tip, we tried that & its still gone. Also it didnt "fall" under the map as far as I can see.
  9. Hi, there was no server cap or tribe cap reached (we are far from both on our server).
  10. We put our rex in a cryopod this evening to transport it to the base (tribelog is even showing that). After we arrived there, we wanted to get it out of the pod - pod was thrown, cryo-cooldown was shown in the right lower corner, but no Rex to be seen. It didnt fall through the map as far as we could see, it isnt at the previous spot where it was before we podded it, its not anywhere else in the base or showing anything in the tribelog other than that is was put into the pod. This was "only" a rex, if thats happening to a fully imprinted Giga or maybe a Wyvern, it would be even worse. Apparently dinos can just vanish when be thrown out of a pod, if thats rare or happening more often than we thought, I cant say, but just be warned when you put something into a cryopod - it might not come back. - reported as a bug & eventhough I'm not planning to get it back, hopefully its not happening to you ?
×
×
  • Create New...