Jump to content

DeucalionSS

Members
  • Content Count

    138
  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    N/A

Community Reputation

0 Gathering Thatch

About DeucalionSS

  • Rank
    Cloth Armor

Personal Information

  • ARK Platforms Owned
    PC

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I'm currently running extinction virtualized(qemu-kvm) on x2 Intel Xeon X5670's running at 2.93ghz. It's virtualized with 64gb of ram and 10 cores. The server I'm running it on houses 4 other Ark servers, but none of them run more than 1-2 people on at a time. I'm setting the CPU affinity so that ark server instances are running only across two cores. No server instances share the same core. I also have the extinction server set to above normal priority with all the other servers set to normal. I'm constantly running at 90% to 99% load on both cores when the server is between 10 to 15 players. Server FPS has also tanked. None of the other servers we ran/run on this box saw NEARLY that load. The majority of the servers would run between 30% to 50% on both cores when running with 10-15 players. Here is our mod list: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1558044375 Is anyone else seeing similar? Report in with what you're seeing and what you're running on so we can compare. Any input or advice on this is much appreciated thank you!
  2. I'm currently running extinction virtualized(qemu-kvm) on x2 Intel Xeon X5670's running at 2.93ghz. It's virtualized with 64gb of ram and 10 cores. The server I'm running it on houses 4 other Ark servers, but none of them run more than 1-2 people on at a time. I'm setting the CPU affinity so that ark server instances are running only across two cores. No server instances share the same core. I also have the extinction server set to above normal priority with all the other servers set to normal. I'm constantly running at 90% to 99% load on both cores when the server is between 10 to 15 players. Server FPS has also tanked. None of the other servers we ran/run on this box saw NEARLY that load. The majority of the servers would run between 30% to 50% on both cores when running with 10-15 players. Here is our mod list: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1558044375 Is anyone else seeing similar? Report in with what you're seeing and what you're running on so we can compare. Thank you!
  3. ▶ ▶ ▶ ▶ ▶ Join the Chaos Gaming Community Website for Server Links! Website Link ◀ ◀ ◀ ◀ ◀ ▶ ▶ ▶ ▶ ▶ Join the Chaos Gaming Community Discord for Server Links! Discord Link ◀ ◀ ◀ ◀ ◀ ✮ Server Hardware ✮ ✮ Server Stats ✮ ✮ Rates ✮ ✮ Community Info ✮ ▶ ▶ ▶ ▶ ▶ Join the Chaos Gaming Community Website for Server Links! Website Link ◀ ◀ ◀ ◀ ◀ ▶ ▶ ▶ ▶ ▶ Join the Chaos Gaming Community Discord for Server Links! Discord Link ◀ ◀ ◀ ◀ ◀
×