• Announcements

    • Jatheish

      Note for players regarding Ascension (please open terminal/tribute before ascending)   02/04/18

      With the latest server update on PC (v276.493), if you're going to attempt ascension, before doing so please make sure you've opened a supply crate/transmitter/obelisk/ basically anything terminal/tribute inventories. It's a temp workaround to characters being lost when ascending whilst we're investigating character issues further.

AriMenachem

Early Birds
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    N/A

Community Reputation

0 Gathering Thatch

About AriMenachem

  • Rank
    Naked
  1. Mature Speed Multiplier

    This, sorry.
  2. Mature Speed Multiplier

    Hello, I have a weird issue. It seems that even though my BabyMatureSpeedMultiplier setting seems to be working incorrectly. I have it set to 1. To test the actually multiplier on my server i then force tamed a Dino (Ravenger) with a known official total maturation time of 2d 43m 57s. ( 175437s) Then I estimate the time it takes my baby to grow up in my server by timing how long it takes to get to 10% and multiplying by 10. Lastly i divide the total official time (s) by the estimated time (s) in my server to get the effective BabyMatureSpeedMultiplier. TL;DR. The multiplier comes out to 35 even though it is set at 1. Do any other settings affect the BabyMatureSpeedMultiplier?
  3. Baby Maturation Settings

    Hello, I have a weird issue. It seems that even though my BabyMatureSpeedMultiplier setting seems to be working incorrectly. I have it set to 1. To test the actually multiplier on my server i then force tamed a Dino (Ravenger) with a known official total maturation time of 2d 43m 57s. ( 175437s) Then I estimate the time it takes my baby to grow up in my server by timing how long it takes to get to 10% and multiplying by 10. Lastly i divide the total official time (s) by the estimated time (s) in my server to get the effective BabyMatureSpeedMultiplier. TL;DR. The multiplier comes out to 35 even though it is set at 1. Do any other settings affect the BabyMatureSpeedMultiplier?