Jump to content

whiterober

Early Birds
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by whiterober

  1. The server belongs to me, I always open the configuration item " AllowSharedConnections=False", but the problem remains
  2. The server belongs to me, I always open the configuration item " AllowSharedConnections=False", but the problem remains
  3. I can't connect to my unofficial Gen2 server, it says "you don`t own this DLC". I have been playing this on family share. All other maps are fine, only Gen2 has this problem. For the first few days I was able to connect to Gen2 without any problems. I was able to access Gen2 with no problem using my family share provider account. I was able to access Gen2 with no problem using single player mode. I have admin access to this unofficial server and I have tried several methods to no avail. 1. Restart the server 2. reinstall the ARK client 3. set up a new Gen2 server 4. Empty the
  4. I can't connect to my unofficial Gen2 server, it says "you don`t own this DLC". I have been playing this on home share. All other maps are fine, only Gen2 has this problem. For the first few days I was able to connect to Gen2 without any problems. I was able to access Gen2 with no problem using my family share provider account. I was able to access Gen2 with no problem using single player mode. I have admin access to this unofficial server and I have tried several methods to no avail. 1. Restart the server 2. reinstall the ARK client 3. set up a new Gen2 server 4. Empty the "
×
×
  • Create New...