Search the Community

Showing results for tags 'disappearing'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • ARK
    • Announcements
    • Changelog / Patch Notes
    • General Discussion
    • Procedurally Generated Map Discussion
    • Game Suggestions
    • Aberration
    • Scorched Earth
    • Ragnarok
    • Primitive+
  • PC
    • Cross-ARK Strategizing
    • Bug Reports & Support
    • Server Administration
  • XBOX
    • Cross-ARK Strategizing
    • Bug Reports & Support
    • Dedicated Server Discussions
  • PS4
    • Cross-ARK Strategizing
    • Bug Reports & Support
    • Dedicated Server Discussions
  • Workshop
    • General Discussion
    • Tutorials
  • Creative
    • Creative Chat
  • Survival of the Fittest
    • General Discussion
  • Social
    • Introductions
    • Off Topic
  • Community Hub
    • Forum Updates/Suggestions
    • Forum Support
  • The Gamers ARK's Introduce Yourself
  • The Gamers ARK's Raid Discussion
  • Arkaholics's PS4 Server PVPVE
  • Sanctuary's Introduction and Recruitment
  • Damage Incorporated's Fight Night!
  • Damage Incorporated's Looking for members!
  • N/a's Currently Recruiting
  • Gods of ark's Topics
  • Clan Wren's Recruitment
  • Ark Down Under's Homepage
  • Midah (ARK Malaysia)'s We are on Facebook...
  • OutCasts's Joining
  • Ghosts (Name change possible)'s Looking for Tribe Mates!
  • Arche Aysl's Info
  • Arche Aysl's Rules and Allies
  • Arche Aysl's Events
  • Los Spurs's plans for the game
  • The Frontline's looking for new members
  • ****Expired***'s Recruitment
  • Care Bears / ThylaTradingCo's Trading Thylas
  • The First Order's General
  • Rēliquiae's Tribe News & Updates
  • Rēliquiae's General Discussion
  • The Unknown's PVP
  • BlueFlameDevils's Tribe Description
  • Tribe Of UnD3RcOvEr9090's PVE-EU-PS4OfficalServer161 south zone 3 located 68. 80 on the map
  • Tribe Of UnD3RcOvEr9090's Topics
  • Tribe Of UnD3RcOvEr9090's Topics
  • Tribe Of UnD3RcOvEr9090's Und3rcover
  • All About Dat Base's All About Dat Breeding
  • ArkEmpire's Server
  • The Socrates's Servers
  • The Socrates's Networks
  • The Socrates's Oppertunities
  • Butter Brigade's Topics
  • Notorious's Weclome
  • Dead Goons's Topics
  • Potato Cloacas's Topics
  • The Highwaymen (PS4)'s Get To Know You
  • The Highwaymen (PS4)'s General Discussion
  • BraveHeart - Official PvE's Youtube Channel
  • BraveHeart - Official PvE's Website
  • Black Market [PC] [Recruiting]'s Discussion Board
  • Vikings's Server Info
  • [PC] Great Migration: The Legacy's Topics
  • Green Onions #PVP #18+ Recruitment #Dutch #Belgium's Recruitment #PS4 #BigTribe #New Map Ragnarok #NL / BE Dutch
  • Bellatori's Topics
  • OFFICIAL SERVERS PS4 ALPHA TRIBE RECRUITING **ADULTS ONLY**'s CLICK HERE IF YOU WANT TO JOIN
  • OFFICIAL SERVERS PS4 ALPHA TRIBE RECRUITING **ADULTS ONLY**'s CLICK AND READ TO JOIN TRIBE
  • Sticks & Stones + Shinra Alliance's Topics
  • This Tribe Stinks's Recruiting Center
  • Forgotten Oath's Looking for Recurits
  • Vlone // PS4 // DISCORD ONLY's DISCORD LINK HERE
  • Cleaver Clan (Legacy PC)'s Topics
  • Chaos Theory's Looking for Members
  • Wild Bunch's Membership info
  • Ringwraith and Northern Shores Tribe (Xbox Pve) Legacy's How to join
  • Red Screen Gaming 2.0's The New RSG 2.0

Calendars

  • Community Calendar
  • Draconic's Events
  • OutCasts's When we meeting up?
  • Settlers of the Eastern Plains's Events
  • Rēliquiae's Events
  • BlueFlameDevils's Events
  • Midah (ARK Malaysia)'s Bosses Fight
  • Potato Cloacas's Events
  • Sticks & Stones + Shinra Alliance's Events
  • Cleaver Clan (Legacy PC)'s Events Calender

Categories

  • ARK News

Categories

  • ARK Sponsored Mods

Categories

  • ARK: Extra Life 2017

Found 15 results

  1. Dinosaurs disappearing

    Anybody else's dinosaurs just disappearing? Even dinosaurs at my camp are disaeappring....
  2. WE NEED ANSWERS

    Ok i was happy to wait out a reply on my ticket regarding character loss during server transfers but after seeing the amount of people both here and on twitter i feel that someone from ARK really needs to speak on it. In the last 10-20 mins i've came across 10+ people who have had all their progress lost in transfer (lvl 100 chars, tekgrams etc). Why haven't we had answer on this? And how are they gonna push their game to full release when this essentially game BREAKING bug is still unanswered? Maybe you will say "post a ticket". Say that to the guy who has been waiting nearly 5 weeks for a reply on his "ticket" on why the game just randomly decided to wipe all his progress. Either they are ignoring these specific tickets OR they don't have enough people employed to manage support problems. If you, like me, have this problem and are waiting for a reply on your ticket all i can say is good luck because you're either gonna have to start from level 1 and lose all the time you spent grinding your char or wait another 25 years for the support system to answer your ticket.
  3. Hey all, I checked around and saw a few posts similar to what I'm talking about but not specific enough to consider the same issue. I logged in today on NA-CrossArkCluster1-The Center, which is an official Server and found one of my buildings completely gone and another partially gone. No dinos were missing or dead No splash damage was noted on ANY building or remnants of the partially missing building No tribe log data indicated that anyone from the tribe had demolished ANY structure since the last time I logged in The completely missing building was a stone 9x7x3, a 3-story eggery that housed over 30 dinos, all of which were standing in such a position that it looks like the entire building was simply deleted out from under them. The other building was solid metal and was missing an entire 4x7 roof section and approximately 20 wall pieces. No damage was present on ANY foundation or wall tile that was present, all auto-turrets were still fully functional, powered, stocked on ammo, no ammo was missing...(No indication of being activated on a target) Nothing else in the base was touched. W.T.F.? Over.
  4. Today on April fools day 4 of my rexes disappeared 5 mins after I logged on saw them all and then they were gone!! All over 250 this happen to anyone else ??
  5. Sinking babies 😭😭😭

    My tribe are having issues with breeding. Lately the dinos are either disappearing (when no-one is not around) or sinking under the map when needing a walk. A tribe mate has a game clip of it. So far we've lost 6 in 2 weeks. As frustrating as that is alone, what doesn't help is they never seem to die so they stay on our taming count. That's now becoming an issue. Oh and it's on xbox.
  6. So I've had two issues with eggs/breeding this weekend so far. Not quite sure if it's been mentioned recently from what I saw. Day 1: An ally of mine has a male rex they are pimping out. My lady wouldn't mind a little one so I walk her down from the volcano to the south. We do the whole she-bang of whistling and waiting. Expecting the whole roar of excitement just as a giant glowing red egg drops on me...but it never happens. Both parents stay quiet. No egg. But instantly, my female is given a 22 hour cooldown timer. Has there been implementation of the possibility of not getting eggs with every breeding and I missed the memo? Day 2: Okay. I didn't get an egg from my girl, but that's okay. Ally had a spare one I could have since I was mass hatching this weekend. Rexes hatched fine and I had some microraptors in the wings, freshly put down to hatch once I had the rexes settled into a good weight. In the time it took me to move from the hatching room to the growing room and back, they vanished. Two neon blue and purple eggs just gone. Because it was two of them, I thought maybe, just maybe, I left the door open and some jackwagon came in. Nope. All doors solidly shut. I solo so no tribe members came along. In both cases I did use K to check under world to ensure they didn't fall through like babies do sometimes. Also have the hatching attached to my STA account so I would have know if they hatched by some weird glitch. No bodies. Nothing. Never went out of render, literally a wall between the two rooms. I did fly out of render after the fact to see if they would come back. While I'm thankful it wasn't my mutated rexes that were sacrificed to the hungry gods of Ark, it could be next time. Not the first time I've had major breeding issues this month either. Anyone else experiencing this or am I just extremely unlucky?
  7. Disappearing dinos

    Anyone have a large amount of disappearing dinos lately? Lost two wveryns and pteradons along with a few rexs and brontos. Literally vanished from 139 prim pve. Still no report of them dying, all were set on passive and no wondering. Looked everywhere. Thanks for any info.
  8. Disappearing OVIS baby at Birth https://www.youtube.com/watch?v=9vtnSG6Sv4Q Finally found a male Ovis that did not get killed by a Raptor or Terror Bird. Decided to straight in and mate them both. I have the OVIS in a OVIS pen so they can give birth on the floor, but as from the video they disappear through it into the world. What on earth do we do to combat this until I hope it is fixed? Cheers
  9. Juvenile Dinos Disappeared!

    Hello All, My tribe mate and I were raising two pteranodons and a dire wolf. After the pteranodons (m + f) and the wolf (m) hit the juvenile stage, we logged off. I logged back on only an hour and a half later to imprint and our juvies were completely gone. Our base is located on the top of a hill, so we walked down both the front and the back sides to see if they had phased through, but they had not. We even checked directly under the base, because it sits a bit high off the ground. The trough was full of food when we logged on, and we also left them meat in their inventories. We got no death messages in the tribe manager, so I don't believe they have expired. If anyone can help, we would greatly appreciate it. I am Charli from Tribe of Buck and we are on scorched earth: server 945 inbetween the blue and red obelisk. The wolf is a level 200 +/-5 and the pteranodons are both nearly level 200. We will pay handsomely for the safe return of our pup and birds.
  10. Breeding and egg issues

    Playing single player on the XBOX with increased rates (baby growth/egg hatching is 10, food multiplier is .3). After this last patch (the one to fix the Pego), I'm having tons of breeding issues. Parents will mate and produce a baby (or egg) with no problems. If a mammal, a baby is born but there is no option to claim it. It's like a wild dino, but the tag is red. No matter what, there's no way to claim it and feed it. I have to cheat givetome to do anything. I've tried jumping around, looking above the baby and moving close to or farther away. Nothing. If it's an egg, the egg incubates then hatches, but no baby is born. The egg health is still 100%(it's around ACs), the hatching animation happens, but no baby. I've looked under the map all the way to the water. I've tried hatching on wood, stone, and the bare ground. I've tried different dinos (Allo, Galliminus, Jerboa, Saber). Before the update I bred an Argie and a Compy just fine. Has anyone else had this trouble before, or now?
  11. Archas disappearing

    I am playing on PS4. I'm playing on single player, non-dedicated server. My husband and I both are having a problem with the Archa dinos. We each are playing single player on our own PS4. The problem is the archa's are disappearing. I created a room surrounding a tree. Completely inclosed. I leave for a while and come back and the archa's are gone. I originally just put a fence around the trees and they disappeared so then I made a completely inclosed room and they are still disappearing. My husband is having the same issue. I believe there is some sort of glitch. Also, my husband had a rock elemental that he had for a while, but it disappeared, too. Another thing to note is that I had 2 archas in a different location, but they were not with the correct trees and they never disappeared. They only started disappearing after I moved them to a place with the correct trees to make sap.
  12. When you leave a dino that doesn't need oxygen under water by the deep sea floor near the big rocks in Island map and you travel far away it disappears. There are some rocks that have space in between them and the sea floor. I put my turtle there planning on coming back later and when I did return he was gone. No death message in tribe log. He just disappeared. Went to single player and created turltes, beavers, diplocalus (all zero oxy creatures) and put them under the subsurface rock overhangs and cracks/crevices in deep water near sea floor. Did this ten times and 10 out of 10 times after I go far away from them for 15+ minutes and then return they all disppeared with not one death message in tribe log. I should note that the 10 out of 10 times they disappeared they were in varying locations. So its not a bug to a certain location. Thanks.
  13. Disappearing baby wyverns

    So is there any plans on fixing the issues with baby dragons disappearing? I don't want to risk my 185 and 155 eggs before this glitch is fixed. i lost a 130 wyvern over the night Kind of game breaking dont you think?
  14. Tamed dinos are disappearing on the center. Its happened to me twice in the Redwood Biome. They literally just disappear without a trace. Its happened to me twice in the ravine around 91, 36. Anyone else having this problem?
  15. Original Post: http://steamcommunity.com/app/346110/discussions/9/483367798500600460/ dsfeagle http://steamcommunity.com/app/346110/discussions/9/483367798500600460/#c483368433106021975 https://youtu.be/Pzx5LO2QLag https://youtu.be/-riF28e88xE https://youtu.be/xsF1j--i1G4 https://youtu.be/yKdaUmhYhEg https://youtu.be/3vo6ET-4r3A M1uu http://steamcommunity.com/app/346110/discussions/9/483367798500600460/#c483368433106987032 "I found my argentavis at exactly 50,50 today, checked after work." http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=539209200 [h1]RELATED THREADS[/h1] Also look into these (bigger) Threads with the same or a related bug: * http://steamcommunity.com/app/346110/discussions/9/483367798513602109/ [h1]DEEPER INVESTIGATION[/h1] UPDATE (27.11.2015): !!! MAYBE THIS IS A IMPORTANT INFORMATION FOR THE DEVS !!! Yesterday i spawned 3 Paracers and 2 Brontos. Today they're all gone without message. There's NO MESSAGE in any log, not in the gamelog, not in the tribe log! It's not mentioned at all... Pls devs, fix this!! UPDATE (26.11.2015): Just looked into the logs again and saw something strange: UPDATE (28.10.2015): Just finished my test-case setup: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=543585235 Row 1. Normally tamed, without saddle Row 2. Normally tamed, with saddle Row 3. Force tamed, without saddle Row 4. Force tamed, with saddle I will report what will happen to them over time. UPDATE: At 84,4 / 85,3 there's a rock formation, so the problem in the below UPDATE is caused by the "stone glitch" UPDATE: It looks like that at GPS 84,4 / 85,3 every dino disappears when out of render range, this could be a good point to search for the bug! ( Source: http://steamcommunity.com/app/346110/discussions/9/483367798500600460/#c490124466454867881 ) UPDATE: Could the bug occur more often (or faster) to dinos with saddles on them? It feels like it... but i will test it today and post the results next day under the PROOFS section (with proof-screenshots). UPDATE: Here's another sum-up of Wolf Angelus, i've tried these tests too and confirm all his points! Some deeper investigation was done by "Wolf Angelus". Big thx man! Here's the result: [h1]ORIGINAL POST[/h1] Hello community! We have a big problem with our ARK Server and we don’t know what to do, more and more players switch to other servers and the last few are angry… Our Server ist hosted by NITRADO, it’s a Pro Server with 32 Slots and 6GB of RAM. The Problem: Our tamed Dinos are disappearing or dying randomly. We don’t know what could cause this but we’ve tried a lot of things now: All Dinos are set to „Neutral“ (We also tried aggressive, but hell no, this isn’t an option) All Dinos have a Feeding Trough in range AND Food in their inventory There are several Auto Turrets in our base which could reach every Dino we tamed (they wont harm our Dinos because it’s a PvE-Server, we tried that) Most of the Dinos are „parked“ in Barns/Houses/Stables which are completely closed (including foundations) and locked by Dinosaur Gates We built our base on the weathertop and „destroyed“ nearly every spawn there with buildings, so there are no carnivores or other aggressive dinos spawning Our base is completely enclosed by a 3-4tile high stone wall What happens: We log out and everything is fine, all Dinos are in good health and have something to eat and so on. The next day we log in (about 24h later) some of the dinos are injured really bad (blood all over them), some of them are completely dead (item cache backpack on the ground). ALL Dinos are in the same position as we logged off and most of the time the dinos right next to the injured/dead ones are completely untouched/unharmed. The strange thing: This also happens inside our stable with 5 Trikes, the stable is completely closed, even the windows. Yesterday it happend that the Trike in the middle was dead with a backpack on the ground and the other were standing there without a scratch. Another strange thing: I NEVER get a death message on login… Also, sometimes there isn’t even a item cache backpack on the ground, but if it is there, the decompose-timer is „fresh“ from the time we log in and set to 20mins. My Research-results: We searched for a lot of keyword combinations on google and you can find some interesting threads of users with the same problem. Some of these users servers are also hosted by NITRADO so i ask myself if maybe the server hoster can cause this problem? Someone mentioned a server hardware change helped, others mentioned the problem disappeared after they switched to another hoster, but there is no real answer „do it that way and it works“, just assumptions. Our Engine/Server Settings: [ServerSettings] RCONEnabled=True RCONPort=xxxxx PvEDinoDecayPeriodMultiplier=1.000000 KickIdlePlayersPeriod=2400.000000 PerPlatformMaxStructuresMultiplier=1.250000 AutoSavePeriodMinutes=15.000000 ListenServerTetherDistanceMultiplier=1.000000 MaxTamedDinos=5000.000000 ServerAdminPassword=xxxxx ServerPassword= DayCycleSpeedScale=0.43 NightTimeSpeedScale=4 DayTimeSpeedScale=0.57 TamingSpeedMultiplier=20.0 ClampResourceHarvestDamage=true HarvestAmountMultiplier=3.0 PlayerCharacterWaterDrainMultiplier=0.75 PlayerCharacterFoodDrainMultiplier=0.75 DinoCharacterFoodDrainMultiplier=0.25 PlayerCharacterStaminaDrainMultiplier=0.75 DinoCharacterStaminaDrainMultiplier=0.75 DinoCharacterHealthRecoveryMultiplier=3.0 ResourceNoReplenishRadiusStructures=1 ResourceNoReplenishRadiusPlayers=1 DinoCountMultiplier=1.25 XPMultiplier=5.0 ShowMapPlayerLocation=True ServerHardcore=False GlobalVoiceChat=False ProximityChat=False AllowThirdPersonPlayer=True AlwaysNotifyPlayerLeft=True DontAlwaysNotifyPlayerJoined=False ServerPVE=True ServerCrosshair=True ServerForceNoHUD=False NoTributeDownloads=True DifficultyOffset=3.0 bDisableStructureDecayPvE=True bAllowFlyerCarryPvE=True MaxStructuresInRange=2000 EnablePvPGamma=True ActiveMods= PreventDownloadSurvivors=True PreventDownloadItems=True PreventDownloadDinos=True ActiveTotalConversion=0 [/Script/ShooterGame.ShooterGameUserSettings] MasterAudioVolume=1.000000 MusicAudioVolume=1.000000 SFXAudioVolume=1.000000 VoiceAudioVolume=1.000000 CameraShakeScale=1.000000 bFirstPersonRiding=False bThirdPersonPlayer=False bShowStatusNotificationMessages=True TrueSkyQuality=0.270000 FOVMultiplier=1.000000 GroundClutterDensity=1.000000 bFilmGrain=False bMotionBlur=True bUseDFAO=True bUseSSAO=True bShowChatBox=True bCameraViewBob=True bInvertLookY=False bFloatingNames=True bChatBubbles=True bHideServerInfo=False bJoinNotifications=False bCraftablesShowAllItems=True LookLeftRightSensitivity=1.000000 LookUpDownSensitivity=1.000000 GraphicsQuality=2 ActiveLingeringWorldTiles=10 ClientNetQuality=3 LastServerSearchType=0 LastServerSearchHideFull=False LastServerSearchProtected=False HideItemTextOverlay=False bDistanceFieldShadowing=True LODScalar=1.000000 bToggleToTalk=False HighQualityMaterials=True HighQualitySurfaces=True bTemperatureF=False bDisableTorporEffect=False bChatShowSteamName=False bChatShowTribeName=True EmoteKeyBind1=0 EmoteKeyBind2=0 bNoBloodEffects=False bLowQualityVFX=False bUseVSync=False MacroCtrl0= MacroCtrl1= MacroCtrl2= MacroCtrl3= MacroCtrl4= MacroCtrl5= MacroCtrl6= MacroCtrl7= MacroCtrl8= MacroCtrl9= ResolutionSizeX=1280 ResolutionSizeY=720 LastUserConfirmedResolutionSizeX=1280 LastUserConfirmedResolutionSizeY=720 WindowPosX=-1 WindowPosY=-1 bUseDesktopResolutionForFullscreen=False FullscreenMode=2 LastConfirmedFullscreenMode=2 Version=5 [ScalabilityGroups] sg.ResolutionQuality=100 sg.ViewDistanceQuality=3 sg.AntiAliasingQuality=3 sg.ShadowQuality=3 sg.PostProcessQuality=3 sg.TextureQuality=3 sg.EffectsQuality=3 sg.TrueSkyQuality=3 sg.GroundClutterQuality=3 sg.IBLQuality=1 sg.HeightFieldShadowQuality=3 [SessionSettings] SessionName=xxxxx (This shouldn’t be a spam post :-)) [/Script/Engine.GameSession] MaxPlayers=34 [MessageOfTheDay] Message=xxxxx Duration=25 So… what can we do? What do YOU think? Maybe something is wrong with our engine settings, or maybe it’s NITRADOs fault? Or are we missing something else? Would be great if we can fix this problem, so the server can gain players again and there’s a reason again why we pay nearly 40€ each month for a server where only my brother and i are playing! :-) Greetings, infernalshade