Jump to content

Shadow7770

Members
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Gathering Thatch

About Shadow7770

  • Rank
    Naked

Personal Information

  • ARK Platforms Owned
    PS4

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Im actually glad they decided to push it back, while i love ark and all, this game is infamous at least on console, for gamebreaking bugs and glitches. ive had well over 10 friends return their copy to gamestop and its sad really, because it has such potential and the devs seem like they try really hard.
  2. Oh okay. My bad. Then i formally apologize lol thought u were being..ya know...of themmmm lol sorry man Sent from my LGLS775 using SurviveTheArk Community mobile app
  3. I thought this is how we get them to notice, how do u fill in a bug report? Lets both do it so they dont just think its one persons stuff
  4. Nope. It shouldn't be. Im telling you, we need to get this noticed
  5. No idea...its driving everyone insane.. Its not fair...by any means Sent from my LGLS775 using SurviveTheArk Community mobile app
  6. Wildcard we need help, this is like...Gamebreaking. Losing ur dino due to glitch then BAM u THOUGHT u had a trans node. Sent from my LGLS775 using SurviveTheArk Community mobile app
  7. Started setting frequency and still they kept disappearing. Not only does that make us waster our time and resources but it also screws us over when the game bugs out and ur dino disappears like david blaine Sent from my LGLS775 using SurviveTheArk Community mobile app
  8. SO ITS NOT JUST ME. A LOT OF PEOPLE ARE HAVING THIS PROBLEM!!!! amd with dinosaurs glitching out and disappearing (quality coding wildcard) we NEED trans nodes to be working!!!! This needs addressed!!!! Sent from my LGLS775 using SurviveTheArk Community mobile app
  9. How do u set them with a frequency? (Others who HAVE set them still find that they go missing) but i would still like to know how to set the frequency, should they fix this bug in the future
  10. My own server, so no one is taking them off, its just me here on it) I have placed 4 sets of transponder nodes (over time) on my wyvern amd dimorphodon it will stay and work for a bit but then later i notice there is no node one them anymore. Dimo just has been on my shoulder, wyvern HASNT EVEN MOVED OR BEEN IN COMBAT. WHY DO THE NODES KEEP DISAPPEARING AND STOP WORKING. Nothing has touched them, they just sit there...and BAM the nodes are gone. Quality coding....
×
×
  • Create New...