Jump to content

Mutantrex2

Early Birds
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    N/A

Community Reputation

1 Gathering Thatch

About Mutantrex2

  • Rank
    Naked
  • Birthday 01/01/1992

Personal Information

  • ARK Platforms Owned
    PC

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I am very interested in the out come of this. I am coming to xbox from the steam version and having hosted a cluster previously, I am lost on how to set it up for the win10/xbox version. I have heard about running one instance, and then a second one inside of a VM with a second dummy account. How ever I don't know enough about VM, I'm not sure the VM would have access to the host OS's files for the cluster files. Cheers, Rex
  2. Last night I was playing on my island server rented from Nitrado, and whilst riding my trike I came across a dilo and two snakes, I thought hey no problem my trike can kill them. But, when I pressed right trigger to attack, my dino did nothing.. I thought DILO, ok glitch, so I dis mounted and ordered it to attack target, which instead of attack it just got super close and followed it around. Eventually I had to remount and run away to save my trikes life. Once safe, I re-logged and things were back to normal. Later on... I was riding my trike to a supply drop, and encounter 3 pegostymax(the little thief bastards), and 4 dilos. I was like yeah! murder time! But once again, my trike was unable to attack anything, I dismounted again hoping it would defend itself. It did not. It was killed very quickly being defenseless and I was forced to retreat so I didn't die. I've not a clue whats happening here. I have about 800 hours on the steam version and am a very recent transplant to the Xbox one. I don't know if its something I can fix, or if its something that has to be fixed by Nitrado, or by the devs. But it was quite frustrating, I've never seen this issue before. I did a bunch of googling and didn't come up with anything that seem related to this issue. I will be keeping an eye out for conditions the next time it happens and try to narrow it down. Cheers all, Rex
  3. Hey has anyone got it to work with 2560x1440. I am trying to follow along on the github wiki page for OCR, but am struggling hard. if you are using this at that resolution can you walk me through your config? Thanks
×
×
  • Create New...