Jump to content

Ysertila

Early Birds
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Gathering Thatch

About Ysertila

  • Rank
    Naked

Personal Information

  • ARK Platforms Owned
    PC

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. What's a good mature speed & cuddle interval amount? I was breeding some direwolves and while doing so i realized i was only getting like 5% imprint every time i cuddled with the baby, my mature speed amount was maybe about 50 so it's impossible to get a 100% imprint, so i made several different changes for a while to my config and none of them were good and i just can't find the correct settings for a 100% imprint without the mature speed taking forever. (10-20 mins is forever to me.) So i'm asking people for their advice, whats your recommended stats for baby mature speed + bab
  2. Random White Floating Dmg Trying to make a base in the blue zone but in the spot i want to build i'm always constantly getting these weird random white floating damage signs saying 1, i know white floating dmg means environmental damage or whatever but the thing is i'm wearing a full hazard suit plus the aquatic mushroom affect and i'm still getting the floating dmg. There is blue little spores floating around which cause the frozen blue mushroom plant affect but again i have my hazard suit and the aquatic mushrooms but it STILL happens. Is this a bug or can i do something about it? Pl
  3. Crash Error: Assertion failed: ActualIndex >= 0 [Please help] Crash Error: Assertion failed: ActualIndex >= 0 [Please help] I've been recently getting this crash and i can't seem to find a fix for it, First off a couple days ago when i tried playing ark it said i had to install it, but it was already installed. All the files were also still there. So I tried finding ways to fix it but found nothing that worked so i decided to just install it again, but when i did and tried to get into my single player game on the island it constantly gave me this crash error: Assertion fai
  4. Crash Error: Assertion failed: ActualIndex >= 0 [Please help] I've been recently getting this crash and i can't seem to find a fix for it, First off a couple days ago when i tried playing ark it said i had to install it, but it was already installed. All the files were also still there. So I tried finding ways to fix it but found nothing that worked so i decided to just install it again, but when i did and tried to get into my single player game on the island it constantly gave me this crash error: Assertion failed: ActualIndex >= 0 [File:H:\Thanksgiving\Engine\Source\Runt
  5. Pixel-like/blurry graphics I've been playing ark for a while and I've constantly had these strange graphics issues, in the distance the trees, grass, basically everything always looked so off like extremely pixel like and overall just really bad looking. I am thinking it's my monitor because it's not really a monitor for gaming or anything and its also really old but i'm not 100% sure. It's a dell monitor that I've used in the past with my old PC (which had the same exact pixel graphic issue) and i recently built myself an entirely new PC which i use now for ark and i'm still having the sa
  6. Way to make certain dinos spawn more freq? Just wondering is there any possible way to edit how much a specific dino is able to spawn? I want to up the spawn rates of allos on the island map but i'm not sure how, i think there is a command for it but i can't seem to find what its called or where i need to place it. Thanks to anyone who gives me an answer.
  7. 100% imprint on first imprint? 100% imprint on first imprint? So I was imprinting a megalodon and when i completed the first imprint it immediately finished imprinting, it was already 100% imprinted after just walking it once. How do I fix this so it can be normal and I will have to do several imprints before 100% imprinted? Thanks heres my settings Baby mature speed : 3.0 baby food consumption speed: 1.0 baby cuddle interval multiplyer : 1.0 baby cuddle grace period multiplier: 1.0 baby cuddle lose imprint quality speed multiplier: 1.0
  8. 100% imprint on first imprint? So I was imprinting a megalodon and when i completed the first imprint it immediately finished imprinting, it was already 100% imprinted after just walking it once. How do I fix this so it can be normal and I will have to do several imprints before 100% imprinted? Thanks heres my settings Baby mature speed : 3.0 baby food consumption speed: 1.0 baby cuddle interval multiplyer : 1.0 baby cuddle grace period multiplier: 1.0 baby cuddle lose imprint quality speed multiplier: 1.0 baby imprinting stat scale multiplier: 1.0
×
×
  • Create New...