Jump to content

Oyen11

Early Birds
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    N/A

Community Reputation

0 Gathering Thatch

About Oyen11

  • Rank
    Naked

Personal Information

  • ARK Platforms Owned
    PC
    Xbox

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. So it is months later but I fixed it today!! My issues happened after upgrading to Windows 10. I redownloaded my Killer Wireless Driver and turned off an automatic throttle that was turned on after my windows 10 update. Everything now works!!! Took less than 5 minutes.... I have wasted so much time...... if anyone is still struggling after windows 10 install... try to redownload your wireless driver and also see if there is a throttle being applied to your network. Hope this helps someone!!
  2. Been awhile.. I still only see a couple old "unofficial" servers... I was able to successfully log onto my husbands computer with my steam account after resubscribing to the 4 mods I run on my server..... however I still can not get onto servers on my computer.... Anyone have any other ideas? It is like steam thinks I am up to date but I am not... which is why I thought uninstall and re-download would work,.. but it didn't.
  3. 2) says "Windows Resource Protection did not find any integrity violation" -------- A few days ago I had one that was 298 with no decimals.. now one that says 298.41... now something new just happened... when searching for unofficial servers.... the below happens after a few minutes. Fatal error! VERSION: 298.41 steamclient64.dll!UnknownFunction (0x00007fffcf6a3379) + 0 bytes [UnknownFile:0] steamclient64.dll!UnknownFunction (0x00007fffcf6a6605) + 0 bytes [UnknownFile:0] steamclient64.dll!UnknownFunction (0x00007fffcf6a328e) + 0 bytes [UnknownFile:0] steamclient64.dll!UnknownFunction (0x00007fffcfbdee2c) + 0 bytes [UnknownFile:0] steam_api64.dll!UnknownFunction (0x0000000057de56c4) + 0 bytes [UnknownFile:0] ShooterGame.exe!FOnlineAsyncTaskManagerSteam::OnlineTick() (0x00007ff69de4bf79) + 0 bytes [h:\trunk\engine\source\runtime\online\onlinesubsystemsteam\private\onlineasynctaskmanagersteam.cpp:130] ShooterGame.exe!FOnlineAsyncTaskManager::Run() (0x00007ff69cc34b99) + 0 bytes [h:\trunk\engine\source\runtime\online\onlinesubsystem\private\onlineasynctaskmanager.cpp:65] ShooterGame.exe!FRunnableThreadWin::Run() (0x00007ff69c6fc6a6) + 0 bytes [h:\trunk\engine\source\runtime\core\private\windows\windowsrunnablethread.cpp:73] ShooterGame.exe!FRunnableThreadWin::GuardedRun() (0x00007ff69c6fc568) + 8 bytes [h:\trunk\engine\source\runtime\core\private\windows\windowsrunnablethread.cpp:26] KERNEL32.DLL!UnknownFunction (0x00007ff83db27bd4) + 0 bytes [UnknownFile:0] ntdll.dll!UnknownFunction (0x00007ff83e1acee1) + 0 bytes [UnknownFile:0] ntdll.dll!UnknownFunction (0x00007ff83e1acee1) + 0 bytes [UnknownFile:0] Crash in runnable thread OnlineAsyncTaskThreadSteam I have ping set to 250 also..... due to trouble shooting earlier... -------------------------------------------------- 4:15 pm: apparently I can not post more today... so I will keep adding to this... Device manager looked good. Also it would crash after searching for unofficials after about 3 minutes.
  4. Larkfields - thank you! 1) I have Patch 498.41 and servers are 498.42.. but my husbands computer also says 498.41 and is working. 2) Doing right now... will update once complete if it works... thank you!!!! 3) Unsubscribed to all a few days ago when trouble shooting. Currently not subscribed to any.
  5. when I search unofficial one shows up.. an older version... which makes me think for some reason Steam is not getting me the latest version....
  6. Didn't work... I am going crazy...... I shut off my antivirus and it still didn't work...
  7. I keep getting two files when I click verify integrity that won't validate... I just uninstalled Ark again and am reinstalling... hopefully it works
  8. Please Help.. ?? No Servers Found. This past weekend I had a windows update. Ever since, I updated windows this past weekend I can not log onto ark. I am paying for a private server and would really like to play... lol... I contacted steam support, they are worthless... I contacted the support here, but got more of a generic response.... I exceed game requirements. I have Norton AntiVirus Issue: game launches, but no official servers are shown and only one unofficial server and it is an old build 298 (no decimals), and a large amount of non dedicated servers . What I have done: Verified Integrity of files Cleared Steam download cache/flush config Uninstalled and reinstalled ark uninstalled and reinstalled both ark (again) and steam Delete your LocalProfiles folder (\steamapps\common\ARK\ShooterGame\Saved\LocalProfiles) Verify ARK through Steam (Instructions) Try ARK again Power off both your modem and router for at least 30 seconds Plug in the router first Plug in the modem next (some modems must have a valid connection to initialize while booting) Restart your computer and try ARK again Open an elevated command prompt (Start > Cmd > Right click > Run as administrator) Enter "netsh winsock reset" without quotes Restart your computer and try ARK again Update your network adapter drivers from the manufacturer's website (i.e. Intel, Realtek, Killer) Restart your computer and try ARK once again Unsubscribe from all your ARK mods at http://steamcommunity.com/id/YOUR_ID/myworkshopfiles/?appid=346110&browsefilter=mysubscriptions (Feel free to favorite them to keep them in a list) Delete your \steamapps\common\ARK\ShooterGame\Content\Mods folder Delete your \steamapps\workshop\content\346110 folder Use the launch option "Launch ARK (Reset Total Conversion)" Turned off all Norton "Autos" and relaunched game... no change I know I have tried other things too... I am tired and frustrated and hoping someone has had this same issue and has a solution.... I am not awesome with computers ... all I would like to do is play Ark.... thank you in advance for your time. I appreciate it..... Trisha
×
×
  • Create New...