Jump to content

Problems with dino teleport-Genesis


Recommended Posts

Posted (edited)

Problems with dino teleport-Genesis

There has been a rash of teleport problems with dinos on our Genesis  602. People losing dinos that go poof- no death message and no alternative spawn points...and with both HLNA and actual TP pads. For us it has been while using a tp pad from an ocean platform not sure if that is part of the problem. Happened with a fully imprinted giga yesterday and again today. Yesterday's is just gone...today this one was farr off from the Telepad  jumping around against a cliff wall. I managed to film when  my ravager did this inside the confines of a ocean pad base...bounding like a pinball up and down the walls as we phased in. Now it is my rockdrake:P It isn't quite gone you can see it flicking all over the sky above me like it is in a different layer and not fully brought into the area? Hard to explain...let me see if I can post images:

unknown.png
 

Edited by Poppet
Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Note all I did was teleport from our ocean TP TO a public tp in the swamp...and that rock drake is still there flickering all over the sky like that- the giga tped about 5 bronto lengths from the actual tp, damaged itself and I could not 'catch it as it flickered all over the wall of a cliff for some time.

 

 

Edited by Poppet
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...