Jump to content

Sign in to follow this  
Danwingyding

Base disappeared

Recommended Posts

2 minutes ago, Joebl0w13 said:

After 8 days, all dinos and thatch/wood structures will auto decay.

This, and some structures decay after 12 hours (if there is one foundation).
Tames decay after 8 days of inactivity. Be near your things to refresh the decay timers.

Use H while looking at your structures to see the decay timer on it.

Sorry for your loss. I play Official PvE and I log in every other day to make sure I don't lose anything. Sometimes if I have refreshed, and after I log out, there was a rollback to before my stuff was refreshed, I've lost things that way too. Every other day I log in. I had to move off some official servers I was on, because I dont have that kinda time anymore.

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, GreenRoc said:

This, and some structures decay after 12 hours (if there is one foundation).
Tames decay after 8 days of inactivity. Be near your things to refresh the decay timers.

Use H while looking at your structures to see the decay timer on it.

Sorry for your loss. I play Official PvE and I log in every other day to make sure I don't lose anything. Sometimes if I have refreshed, and after I log out, there was a rollback to before my stuff was refreshed, I've lost things that way too. Every other day I log in. I had to move off some official servers I was on, because I dont have that kinda time anymore.

I lost my SE base on the same server 2x that way.  I refreshed them every 5 days at that time, but the server rolled back just after I had visited 2 different times.  I try to visit every 3days at most now.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I experienced the same thing, I refreshed my water base which is just behind a big hill (but still out of render from my main base). Fed my water dinos. The next day half of the water base was gone. Not whole, only half (whole base was made of stone/metal). Also the dinos decayed.

2 weeks ago I refreshed my breeding base in forest on extinction and filled the generator, the next day everything was gone, even metal and tek structures. Tribe log saying it decayed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...