Jump to content

Hpqueen

Industrial Cooker doesn't work

Recommended Posts

1 hour ago, Hpqueen said:

Industrial Cooker doesn't work

Hi everyone,

Has anyone been able to place an I industrial cooker on Valguero and have it actually work. I have been struggling since day one. 

Any pointers would be great. 

They only snap to pipes, so make sure to place that first.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Hpqueen said:

Industrial Cooker doesn't work

Hi everyone,

Has anyone been able to place an I industrial cooker on Valguero and have it actually work. I have been struggling since day one. 

Any pointers would be great. 

i had to run water up to my house from the main water way but I do have a industrial cooker going inside my house and water taps in every room (hate having to run from one side of the house to the other for water lol).  Just make sure your pipes to your cooker have water coming in, if not, you either have a broken line somewhere or like Rattasaur, find out the pool of water really isn't considered 'water' for the pipes.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Hpqueen said:

Industrial Cooker doesn't work

Hi everyone,

Has anyone been able to place an I industrial cooker on Valguero and have it actually work. I have been struggling since day one. 

Any pointers would be great. 

If your using water reservoirs it wont work, apart from that, i dunno :/ 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...