Jump to content

Bbritton209

Dissappearing dinos/Cannot Deploy Cryopods

Recommended Posts

On 1/2/2020 at 3:00 PM, JetJaguar said:

Another outrageous game issue just like the current lagging/crashing official servers that people are reporting left and right but I guess the team at this point is more concerned with getting your Genesis $$$ and releasing the expansion then working on fixing current issues. And if any devs ARE aware of the issues or working on them, some remote form of acknowledgement that would take 5 seconds to tweet/type such as "we are aware of cryopod deployment issues and are looking into it" seems to be too much to hope for...

 

 

They won't get my money for the next expansion until this severe bug is fixed, that's for sure.

Share this post


Link to post
Share on other sites

this is a known bug ur ice wyvern is broken but wheneverbu finish raising a new one dont transfer it straight away ...wait it out till the server does a restart  or an update tyen when u transfer it it works fine ....its some sort of issue with newly finished wyverns 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Wildcard are you f*cking serious? last night we lost our new rhinoline due to the bug. now i just wanted to give my giga the 94% imprint which is now also lost due to the bug! more than one week of watching out for nothing and again nothing, thank you...  -.-"

Edited by RobChop

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wildcard are you f*cking serious? last night we lost our new rhinoline due to the bug. now i just wanted to give my giga the 94% imprint which is now also lost due to the bug! more than one week of watching out for nothing and again nothing, thank you...  -.-"

P.S.: also no dinos or anything else is duped

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cryopod bug

Hello there,

For a week now dinos have just been disapearing from cryopods , once you throw them you just get "cannot display" and cryo and dino is gone.. this already costed me two gigas today that were nearly grown.. whats the point of even playing this game, they give us event for breeding to just loose the dino to one of their lovely bugs they put 0 effort into fixing????

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welcome to ark,  i feel lost dino, missing characters and server instability is actually a feature and working as intended. Main priority is add more bloated content to an already badly optimised game too get more revenue from a player base that really cant explain why we still play.

  • Like 2
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...